Jobba hos oss

MA Vätterosen AB tillsvidareanställer enbart legitimerade lärare och förskolläre, barnskötare samt personer med annan relevant utbildning för specifikt uppdrag.

Timvikarier

Vi har alltid ett behov av engagerade och positiva timvikarier.

För oss på Vätterosen är det viktigt att våra vikarier känner våra barn och personal – vi har därför vår egna vikariepool, för att skapa just den tryggheten. Som vikarie hos oss är du en viktig pusselbit och blir självklart en i personallaget. Om du arbetar mycket får du även ta del av personalförmåner som ordinarie personal har, ex. friskvårdsbidrag, arbetskläder, personaltrevligheter. Längre vikariat och eventuella visstidstjänster erbjuder vi oftast i första hand till våra timvikarier.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn i de yngre åldrarna (2-9 år). Du har ett positivt bemötande mot både barn, kollegor och vårdnadshavare. Du har barnets bästa i fokus och du vill utveckla dina kunskaper samt växa i vår verksamhet. Du behöver vara flexibel och redo att arbeta med kort varsel.

Vi ser det självklart som en fördel om du har möjlighet att arbeta mycket hos oss eftersom vi vill att du ska vara en trygg person för våra barn.

Spontanansökan

Du som är nyfiken på vår arbetsplats och tror att du kan vara med och bidra till utveckling av vår verksamhet, med ett positiv förhållningssätt och ett professionellt bemötande är varmt välkommen att höra av er även om vi för tillfället inte skulle ha någon ledig tjänst.